🎵 Miryam & Band, cea mai cool formatie de nunta !

Formatie nunta 🎷 🥁 🎺

Nunta?!?…

Cel mai frumos eveniment din viata unui cuplu de indragostiti!!! ❤️

Este ziua in care doi straini isi unesc destinele intr-unul singur, de buna voie si nesiliti de nimeni, calauziti de iubirea pe care si-o poarta si de dorinta de a fi impreuna pentru totdeauna! Este ziua in care sarbatoresc aceasta unire alaturi de cei dragi, este petrecerea de nunta plina de veselie si voie buna, este amintirea care va ramane vie peste ani in amintirea tuturor.

Si eu am fost mireasa!!! 😊😍

A fost una dintre cele mai frumoase zile din viata mea! Intrecuta poate… doar de ziua in care s-a nascut fetita mea iubita! 🥰

Am cantat, am dansat, m-am bucurat ca o copila de toate clipele frumoase petrecute in compania familiei mele, a prietenilor mei, am facut un milion de poze si am savurat cea mai mare si mai delicioasa felie de tort! 😂

Iubesc nuntile!

Nuntile sunt despre dragoste! Despre fericire! Despre prietenie! Despre trecut, prezent si viitor! Nuntile sunt expresia umanitatii noastre, sunt expresia dorintelor si idealurilor pe care le avem. Nuntile sunt despre traditii si obiceiuri dragi noua, tuturor!

Ca artista, cel mai mult imi place sa cant in mijlocul oamenilor, la evenimentele frumoase din viata acestora, iar nunta este poate cel mai important eveniment!

Repertoriul meu pentru nunta este unul foarte variat, si include muzica populara, hore, sarbe, batute, muzica de petrecere, muzica usoara romaneasca si internationala, muzica pop, muzica dance, muzica rock’n’roll, muzica latino, muzica greceasca, machedoneasca, arabeasca, turceasca, muzica lautareasca, romante, tango-uri, vals-uri dar si cover-uri dupa piese celebre romanesti sau internationale.

Am alaturi de mine o formatie nunta de exceptie!!! Instrumentisti tineri, frumosi, dar mai ales talentati, muzicieni plini de entuziasm si energie, impreuna suntem cea mai TRENDY si mai COOL formatie de nunta a momentului!!! :)))

, , , , , , , , , , , , , , , ,
Meniu