Aceasta este noua mea piesa „Dulce si Amar” !!! ❤️

Miryam e la înălțime cu noul single „Dulce și Amar” la care a filmat și un videoclip incitant!

După ce a participat la Eurovision și a lansat alte două piese anul acesta, Miryam revine în atenția fanilor săi cu o nouă piesă cântată la înălțime, la propriu. Pentru că solistă alături de instrumentiștii ei cântă la cinci metrii înălțime, fiind filmați pe o schelă pentru videoclipul piesei „Dulce și Amar” lansat împreună cu Sprint Music.

Cameleonica solistă, care de la începutul anului ne-a încântat deja cu piese precum „Fistic”, „Top of the Rainbow” sau „Doctor în iubire”, lansate împreună cu Sprint Music și Balkanika Records, vrea să dea din nou lovitura. De dată aceasta împreună cu băieții din trupa ei a filmat un videoclip la înălțime pentru piesa „Dulce și Amar”, regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment). Piesa a fost compusa de Marius Borcoi si orchestrata de Daniel Didi .Textul ii aparține Emanuelei Oancea. Videoclipul a fost filmat la propriu la înălțime, pe o schelă de 5 metri, unde solista și o parte dintre colegii ei au fost nevoiți să se urce.

„Am ras copios la filmări. Unii dintre noi chiar aveam rău de înălțime, însă pînă la urmă am terminat filmările cu bine fără prea mari probleme. Eu cred că din cauza emoțiilor sau din cauza adrenalinei nu mi-am dat seama la ce înălțime eram. Am urcat pe o scara de fier incalțata cu pantofi cu toc, mai tremuram si de frig dar m-a ajutat cineva sus să ajung cu bine”, ne-a mărturisit solista care pentru acest nou videoclip a schimbat două ținute.

„Am fost foarte incantata de ținutele mele mai ales că de styling s-a ocupat Eli Adam care este minunata.O iubesc. Ne înțelegem din priviri!”, mai spune solista.

„Vreau sa va mai spun ca piesa Dulce și amar este compusă de Marius Borcoi pe care îl știu de când eram mică, însă n-am mai vorbit de multi ani și că prin minune, că să vezi ce mică e lumea, ne-am reîntâlnit. Marius a fost coleg cu mama mea, violoniști amândoi în orchestra de muzică populară. L-am rugat sa îmi scrie niste versuri în limba romă și el o știe bine. Așa am aflat că el compune foarte fain și am zis să facem un proiect de câteva piese. Piesele compuse de el și orchestrate de Daniel Didi pe care îl vedeti alături de mine în videoclip cântând la acordeon, nu pot ieși decât bombă 😜”, a încheiat Miryam.

, , , , , , , , , , , , , , , , ,
Meniu